Γιώργος Νταβρής: Όσο λειτουργεί η αμφίδρομη σχέση αγάπης του λαού με τους αεροπόρους, τόσο πιο ισχυρή γίνεται η πολεμική αεροπορία


Όσο κονταίνει το συρματόπλεγμα, τόσο αυξάνει η εθνική ισχύς, είπε ο πρώην Υπαρχηγός Τακτικής Αεροπορίας και πρώην διοικητής στο Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής (ΚΕΑΠ) της ιστορικής 338 Μοίρας Στρατιωτικής Αεροπορικής Διπλωματίας στην Ανδραβίδα Γιώργος Νταβρής, η οποία άνοιξε τις πύλες της για το κοινό την Παρασκευή το πρωί 05 Ιουλίου με την εκδήλωση «Phantom Phriday.

Ο κ. Νταβρής μίλησε ακόμη για την τρέχουσα επικαιρότητα, η οποία εκτός από τον Πολακισμό, απέκτησε και τον Αυγενακισμό, όπως είπε. Στιγμάτισε δε την νοοτροπία της συγκάλυψης την οποία χαρακτήρισε χειρότερη και πιο επικίνδυνη από το ίδιο το περιστατικό.  

Για το κόμμα ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ, είπε πως δεν είχε πρόσβαση στα μέσα ενημέρωσης αλλά δεν είχε ούτε ταμείο προκειμένου να βάλει μια αφίσα ή μια καταχώρηση για να το γνωρίσουν.

Το 0,8% ήταν ένα αποτέλεσμα το οποίο ταρακούνησε, συμπεριλαμβανομένης της μεγάλης αποχής, όλο το πολιτικό σύστημα το οποίο αυτή τη στιγμή ψάχνεται για να επαναπροσδιοριστεί, όπως το ίδιο γίνεται και στην Ευρώπη

επιστροφή