Μπλοφάρουν, οδηγώντας την ανθρωπότητα στον Τρίτο Παγκόσμιο


Και μετά τον σεισμό των εκλογών στην Ευρώπη αλλά και το κρύο πιάτο που σέρβιραν οι Έλληνες δια της αποχής, απαξιώνοντας το καταρρέον πολιτικό σύστημα της Ελλάδας το οποίο είναι οριακά απονομιμοποιημένο, έχουμε να ασχοληθούμε με την εξέλιξη των πολέμων της γειτονιάς μας, ο ένας εκ των οποίων πάει να εξελιχθεί σε παγκόσμιο.

Μακάρι να βγω ψεύτης, όμως, όπως κι εσείς που μας παρακολουθείτε χρόνια, θα έχετε διαπιστώσει, πως δεν κινούμεθα στα όρια του φανταστικού.

Ο ρωσικός θύλακας του Καλίνιγκραντ για ακόμα μία φορά έχει μπει στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης ΝΑΤΟ-Ρωσίας με την Πολωνία να κάνει λόγο για εκατοντάδες πυρηνικές κεφαλές στο σημείο.

Οι δηλώσεις έρχονται μετά την απόφαση της ρωσικής στρατιωτικής ηγεσίας να επεκτείνει τον γεωγραφικό χώρο των ασκήσεων με τακτικά πυρηνικά όπλα και στον Στρατιωτικό Σχηματισμό του Λένινγκραντ (Αγία Πετρούπολη η οποία περιλαμβάνει και το Καλίνιγκραντ) εκτός από τη Νότια Στρατιωτική Περιφέρεια όπου αρχικά είχε αναφερθεί.

Ο στρατιωτικός τομέας του Λένινγκραντ εκτείνεται από τα σύνορα με τη Νορβηγία στον βορρά μέχρι τη Λευκορωσία και περιλαμβάνει τον Βόρειο Στόλο και τον θύλακα του Καλίνινγκραντ στη Βαλτική θάλασσα.

Δείτε τώρα:

Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάντερ Βούτσιτς έδωσε μία συγκλονιστική συνέντευξη στο ελβετικό περιοδικό «Weltwoche» στην οποία δήλωσε ότι πιστεύει πως ο κόσμος οδηγείται σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο μέσα στους επόμενους τρεις με τέσσερις μήνες!

Είπε μάλιστα με νόημα ότι η λέξη «ειρήνη» έχει κηρυχθεί απαγορευμένη και κανείς δεν την αναφέρει.

Πρόσθεσε ακόμη ότι κανείς από τους Δυτικούς ηγέτες δεν έχει αποκαλύψει στους πολίτες τους ότι θα πληρώσουν όλοι μαζί ένα πολύ μεγάλο τίμημα γι’ αυτό τον πόλεμο!

«Οδεύουμε προς μια μεγάλη καταστροφή και φαίνεται ότι το τρένο έχει ήδη φύγει από τον σταθμό και δεν μπορεί πλέον να σταματήσει. Κανείς στη Δύση δεν μιλά πια για ειρήνη παρά μόνο για περισσότερο πόλεμο.

Η Δύση πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει και να βγάλει εκτός μάχης τη Ρωσία. Νομίζω ότι η Δύση κάνει λάθος.

Και οι δύο πλευρές πιστεύουν τώρα ότι είναι υπαρξιακό ζήτημα για αυτούς, οπότε δεν νομίζω ότι θα βρουν λύση εκτός από τον πόλεμο, οπότε τα πάντα διακυβεύονται.

Στην Ευρώπη, οι ηγέτες ενεργούν ως μεγάλοι ήρωες, αλλά δεν είναι ειλικρινείς και δεν λένε στους πολίτες τους ότι θα πληρώσουν όλοι ένα μεγάλο τίμημα αν έρθει σε πόλεμο.

Εάν αυτές οι μεγάλες δυνάμεις δεν κάνουν κάτι σε σύντομο χρονικό διάστημα για να λυθεί αυτή η κατάσταση είμαι σίγουρος ότι θα οδηγηθούμε σε μία πολύ μεγάλη καταστροφή.

Εάν πιστεύεις ότι ο άλλος μπλοφάρει τότε αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις καλύτερα χαρτιά αλλά πιστεύεις ότι ο άλλος έχει χειρότερα από σένα.

Όμως δεν είσαι σίγουρος για αυτό, γιατί δεν έχεις δει τα χαρτιά του άλλου.

Μου προξενεί πολύ μεγάλη εντύπωση ότι κανείς δεν επιχειρεί να σταματήσει τον πόλεμο.

Καταλαβαίνω ότι στην Δύση πιστεύουν πως θα κερδίσουν εύκολα την Ρωσία και μετά θα εισέλθουν στον χώρο της (ο Σέρβος πρόεδρος μιλάει για εισβολή στο ρωσικό έδαφος!) και η Ρωσία όπως είναι σήμερα θα σταματήσει να υπάρχει!

Γιατί αναφέρω ότι είμαστε κοντά στην άβυσσο; Γιατί οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν, που σημαίνει ότι η Ρωσία δεν πρέπει να νικήσει γιατί η πολιτική τους επιρροή θα αποδυναμωθεί.

Κατά δεύτερο λόγο η γεωπολιτική θέση της Δύσης και της ΕΕ θα αποδυναμωθεί τόσο πολύ που δεν θα μπορεί να ανανεωθεί ξανά.

Κατά τρίτο λόγο θα ανοίξει το κουτί της Πανδώρας και θα ξεκινήσουν νέες εχθρικές ενέργειες κατά της συλλογικής Δύσης.

Ας δούμε και την άλλη πλευρά. Αν η Ρωσία χάσει, θα πάψει να υπάρχει όπως είναι σήμερα.

Όταν λοιπόν έχεις δύο πλευρές που απέχουν τόσο πολύ η μία από την άλλη, οι επιθυμίες τους είναι τόσο διαφορετικές, και διακυβεύονται τόσα πολλά, τότε κανείς από τους δύο δεν μπορεί να επιτρέψει στον εαυτό του να χάσει.

Ποιος είναι έτοιμος να χάσει 1 εκατομμύριο, 2 εκατομμύρια, 15 εκατομμύρια άτομα; Εγώ δεν είμαι έτοιμος να χάσω ούτε ένα άτομο.

Πιστεύω ότι είμαστε πολύ κοντά σε μία παγκόσμια σύγκρουση. Δεν απέχουμε από αυτήν περισσότερο από τρεις με τέσσερις μήνες!» είπε ο κ. Βούτσιτς

Οι Ευρωπαίοι πολίτες όμως αγαπητοί μου φίλοι, πρόσφατα ψήφισαν κατά του πολέμου. Οι Ευρωπαίοι πολίτες δεν θέλουν τον πόλεμο και το δηλώνουν με κάθε τρόπο, όπως έκαναν και την Κυριακή.

Όμως απ’ ότι φαίνεται η συνολική δύση, δηλαδή η Ευρώπη και η Αμερική έχουν πάρει τις αποφάσεις τους σε επίπεδο ηγεσιών και θα είναι αυτές αυτή τη φορά που θα ξεκινήσουν τον Γ παγκόσμιο πόλεμο.

Έλεγα προ καιρού από την εκπομπή, το έχω πει πολλές φορές άλλωστε με κάθε ευκαιρία, πως μάλλον δεν θα προλάβουμε να φτάσουμε στις Αμερικανικές εκλογές για ευνόητους λόγους…. Η τεράστια δυτική οικονομική φούσκα, αφαίρεσε έστω και την κατ’ επίφαση δημοκρατία από την δύση και την έκανε και φιλοπόλεμη

Μακάρι να πέφτω έξω, όμως όλη η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, δυστυχώς αυτό δείχνει

Κάποτε  θα έπρεπε οι επί της γης μεγάλοι νταραβεριτζήδες να έφταναν στο σημείο να έλεγαν ένα ΟΧΙ στον πόλεμο κι  ένα μεγάλο  ΝΑΙ στην ειρήνη, κάνοντάς τη δώρο στις νεότερες γενιές, πλην όμως ο ανθρώπινος εγκέφαλος εξελίσσεται δυστυχώς με πολύ αργούς ρυθμούς

επιστροφή